Matterhorn

Grundtanken bakom Matterhorn har alltid varit att kombinera ett aktivt vardagsliv med arbetsliv. Det betyder i princip två saker: Kollektionen ska klara alla väder och samtidigt vara snygg och representativ för ett framgångsrikt arbete.

Moderna material

Alla våra jackor kan givetvis inte allt. De olika modellerna är anpassade för olika aktiviteter och miljöer. Varje plagg är väderbeständigt på sitt sätt. Vindskyddade, vattenbeständiga varma, ventilerade, eller allt i samma modell. Samtidigt som vi värnar om rörelsefrihet och bekvämlighet. Viktigast av allt är dock att de är hållbara. Därför strävar vi alltid efter bästa slitstyrka och lång livslängd. Det är även vårt viktigaste bidrag till miljön.

God funktion

Ett bra plagg ska inte bara skydda, det ska vara bekvämt att bära, lätt, smidigt och inte minst enkelt att förvara eller packa ner för resan. Med material som är flexibla, eller har stretch säkerställer vi att du känner dig bekväm och kan röra dig obehindrat. Med tejpade sömmar, avancerad ytbehandling – givetvis PFC-fri, unika zipper pullers, smart placerade och utformade fickor, med mera, får du både rätt funktion och egenskaper.

Tidlös design

I en värld där trender kommer och går vill vi tänka tvärtom och vara tidlösa, med klassiskt designade modeller i eleganta färger som håller längre. När vi specialiserar oss på jackor kan vi även fokusera på att producera dem så bra som möjligt, till ett förmånligt pris.

Varukorg
Rulla till toppen