Vanliga frågor och svar

Har min beställning gått igenom?

När du genomfört din order får du automatiskt en preliminär bekräftelse. När sedan ordern blivit godkänd får du en slutgiltig bekräftelse. Om inget mail kommer beror det oftast på att man angett fel e-post adress. Om de inte fått någon bekräftelse kontakta hos genom att skicka oss meddelande info@ryttare-hast.se ska kontrollerar vi vad som kan vara orsaken.

Vad händer om jag inte hämtar mitt paket?

Om paketet inte hämtas ut hos ombudet kommer det att gå i retur till oss, för ej uthämtat paket tar vi ut en avgift på 300 kr, omkostnader som ett outlöst paket med för,ångerrätten gäller inte. För att den ska gälla måste paket hämtas ut och sen måste man kontakta oss för att köpa en retur fraktsedel och använda ångerrätten.

Kan jag beställning skickas till en alternativ leveransadress?

Ja men då måste man skriva det till oss och det gör man i meddelande fältet i kassan.

Hur kan vi göra om vi vill ha kontakt med butiken?

Det går att ringa till butiken, om vi inte svara beror det på att vi har kunder i butiken, då kan di skicka oss ett mail info@ryttare-hast.se, det går också att kontakta hos via messenger på facebook.

Hur vet jag att mitt paket är på väg

När vi packat ditt paket kommer det att skickas en avisering via mailen där man kan följa paketets väg till dig.

Hur länge ligger mitt paket hos ombud/utlämningsställe ?

Paket finns hos DHL ombudet i ca 14 dagar,du får under tiden 2 sms-aviseringar på det mobilnummer som man angivit vid beställningen.

Om vår webbshop ser felaktig ut?

Om man ser något fel i vår webbshop,så som fel i storlekar eller annat, önskar vi gärna ta det av det så att vi kan rätta till det kontakta oss på info@ryttare-hast.se

Jag kom på att fel produkt beställdes hur kan jag ändra min order?

Då måste man kontakt hos så fort som möjligt så inte paketet skickas,så kan vi utföra ändringen åt dig, du kontaktar hos genom skicka oss en e-post på info@ryttare-hast.se ange alltid ditt ordernummer.

Prenumerera på nyhetsbrev !

Varukorg

TRIKEM


Rulla till toppen