Floccs

En gång hästmänniska, alltid hästmänniska

Om du är en av oss 90 miljoner utövare inom hästsporten så känner du garanterat igen dig i att kliva upp kl. 5 på lördagmornar, det här med att ständigt ha smuts under naglarna och att spendera all sin tid och pengar på att få vara i stallet, mocka skit och jobba häcken av sig. OCH att det är så in i bomben värt det!

Tyvärr är det många som inte förstår sig på oss i och med att vi bara kan dela en bråkdel av vad vi faktiskt håller på med på sociala medier. Det är svårt att lyfta fram hur vi är kopplade till våra superstars – hästarna – och andra människor inom sporten. Man är liksom själv. Det vill vi ändra på!

Digitala hästprofiler – pusselbiten som saknats

Floccs vision är att ge varje häst en digitalt identitet. För oavsett disciplin eller bakgrund finns det en sak som alla vi hästmänniskor har gemensamt – tidigare och nuvarande kopplingar till hästar.
Ett nytt sätt att kolla in en häst

Genom att ge hästar egna profiler kan du följa hästar över tid och hitta hästspecifik information som sträcker sig långt utöver det du kan hitta i databaser och tyda från Instagrambilder.
Utforska hästens karaktär, stamtavla, vilka hästar den är släkt med, vilka personer den har eller har haft i sitt team, vilken utrustning den har i sitt sadelskåp, tävlingsresultat och mycket mer.

På Floccs kan du skapa en separat profil för din häst som du administrerar tillsammans med ditt team. På så sätt kan folk hitta och följa din häst med tiden. Den blir sökbar, ungefär som en kändis.

Varukorg
Rulla till toppen